BESØK VÅR NYE SIDE PÅ   
ALL CREATIVEDEMO 1

Våre luksus papirposer produseres i samarbeide med vår fabrikk i sydeuropa. Posene produseres etter forespørsel, og i en kvalitet som primært appellerer til butikker som ønsker å gi sine kunder en ekstraordinær og eksklusiv kjøpsopplevelse.

Vi er en av nordens største produsenter av Point of Sale (POS) og display produkter i bølgepapp massvipapp, plast og akryl.

Ringpermer i sveiset folie,resirkulert papp eller bokbinderpapp. Laminerte permer eller i frostet PP plast. Hos Grafia Creative tilbyr vi alle typer ringpermer.

Kolleksjonsprøver kan presenteres på mange forskjellige måter.Vi produserer spesialtilpassede løsninger som vekker stor oppmerksomhet.

Vi produserer alle former for emballasje.Materialvalget spenner i fra bølgepapp til PP plast,og eksklusive kartonger.

Plastomslag til kreditkort,busskort eller medlemskort.Uansett hvilke typer lommer og omslag du måtte ønske hjelper vi deg frem til en riktig løsning.

Skillekort gjør ringpermene til et komplett brukerverktøy. Vi produserer skillekort i plast og kartong. Velg farger og design som matcher din ringperm.

Kassetter produserer vi i forskjellige kvaliteter.

Musematter, diskmatter og skriveunderlag kan fremstilles på flere måter avhengig av anvendelsen.

Mapper leveres i mange kvaliteter, og kan utformes i en rekke design. Vi finner løsninger som er godt tilpasset ditt behov.